Så funkar det!

Jag älskar utmaningen i att leverera skräddarsydda bilder i rätt stil, till rätt kostnad och i rätt tid!

Anton

Det här får du

  • Skräddarsydda illustrationer i önskad stil
  • Korta start-, och leveranstider
  • Nöjdhetsgaranti – i offerten för större beställningar får du både fast pris och manérskisser att ta ställning till innan du tackar ja
  • Full överblick över produktionen via agilt projektverktyg

Snabbt arbetssätt

Jag använder mig av mallar och bibliotek med egna eller köpta element för att kunna skapa komplicerade illustrationer på kortare tid. 

Utgår från er visuella identitet

Jag kan skapa bilder i många olika stilar och är inte fast i ett specifikt manér. Om ni redan har en grafisk profil eller ett befintligt manér för era illustrationer så utgår jag från dessa och skapar nya matchande bilder.

Full kontroll över produktionen

Jag hjälper er att projektera större produktioner. Jag använder verktyget Jira för att underlätta samarbete och översikt i större projekt med flera inblandade.

Grafik till animerad film

Har ni egen filmproducent så kan jag leverera vektorbaserade illustrationer förberedda för animering med lösa detaljer i olika lager som lätt kan importeras till Adobe After Effects. Bilderna kan sedan kombineras och animeras på önskat sätt.

Jag samarbetar även med duktiga animatörer och kan göra hela filmproduktionen om så önskas.

Skräddarsydd arbetsgrupp

I större projekt samarbetar jag med andra duktiga illustratörer och animatörer och kan därför arbeta med flera moment samtidigt och korta ner leveranstiden ytterligare.

Se prisexempel

Prisexempel

Kontakt

Mejla: kontakt@antonivanov.se

Ring: 0706126648

Min firma har F-skatt