Mitt erbjudande

Är du i behov av skräddarsydda bilder till ett rimligt pris? Då har du hittat rätt!

Hej!
Vad roligt att du hittat min sida!

Jag jobbar som illustratör och formgivare i min egna firma och har specialiserat mig på att skapa vassa bilder och informationsgrafik till större projekt. Min styrka ligger i att kunna producera stora mängder bilder med kort produktionstid och till låg kostnad per bild, utan att för den skull göra avkall på kvaliteten.

Det här får du:

  • Lågt pris per bild och tydlig och/eller fast prissättning
  • Korta leveranstider genom smart mallbaserat arbetssätt
  • Nöjdhetsgaranti: i offerten får du även skisser/grafikförslag att ta ställning till innan du tackar ja
  • Ni har full kontroll över produktionen via webbapplikationen Jira

Snabb uppstart

Tack vare min långa erfarenhet av många ämnen och av att göra egen research kan jag snabbt sätta mig in i era behov och börja producera.

Smart och snabbt arbetssätt

Jag använder mig av mallar och bibliotek med egna eller köpta element för att kunna skapa komplicerade bilder på kortare tid. 

Utgår från ert befintliga bildmanér

Jag kan skapa bilder i många olika stilar och är inte fast i ett specifikt manér. Om ni redan har ett befintligt illustrationsmanér eller grafisk profil så utgår jag från dessa och skapar nya matchande bilder.

Anpassat till animerad film

Jag levererar vektorbaserade illustrationer i Adobe IIlustrator som är förberedda för animering med lösa detaljer i olika lager och som lätt kan importeras till Adobe After Effects.

Ha koll över produktionen

Jag använder Jira för att göra större projekt överskådliga. Det är ett webbaserat projektledningsverktyg, där både jag och kunden får full överblick över hur produktionen fortskrider.

Skalbarhet

I större projekt samarbetar jag med andra duktiga illustratörer och animatörer och kan därför arbeta med flera moment samtidigt och korta ner leveranstiden ytterligare.

Kontakt

Mejla: kontakt@antonivanov.se

Ring: 0706126648

Min firma har F-skatt